Renske (34) is ruim 11 jaar leerkracht in het basisonderwijs. Haar passie ligt bij het werken met kinderen in de bovenbouw.

Ze heeft werkervaring in Nederland en Curaçao. Sinds 2011 woont en werkt zij in Singapore als leerkracht in de bovenbouw en daarnaast is zij de taalcoördinator van de Hollandse School.

Ze vindt het belangrijk dat kinderen en leerkrachten elke dag met veel plezier naar school komen en zich veilig en fijn voelen in de klas. Ze is er van overtuigd dat kinderen meer en beter leren van een leerkracht die goed in zijn vel zit. Eerlijkheid, humor, openheid en authenticiteit zijn voor haar waardevolle begrippen die ze, zowel in haar privé leven als voor de klas, uitdraagt.

Het liefst zou ze willen bereiken dat alle leerkrachten de leukst mogelijke versie zijn van zichzelf, waardoor ze zorgen voor een fijne, veilige en open sfeer in hun groep.

Naast het ontdekken van de vele mooie plekjes op deze aarde, leest en schrijft ze graag. Door haar blogs te lezen krijg je een idee van de bijzondere momenten in haar groep en haar visie op onderwijs.